Ajansspor

Beşiktaş'ın yeni projesine Kagawa darbesi!

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Beşiktaş'ın yeni projesine Kagawa darbesi!

Beşiktaş'ın yeni projesine Kagawa darbesi!
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 2 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Maliyeti yükselen Shinji Kagawa'nın bonservisini alması zorlaşan Beşiktaş yönetiminin, Japonya'daki yaz kampı projesi suya düşebilir.

Akşam'ın haberine göre Beşiktaş'ın ara transferde renklerine bağladığı Shinji Kagawa’nın, Alman ekibi Borussia Dortmund’da bulunan bonservisini almak zora girdi.

Siyah-Beyazlılar sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrolarına kattıkları oyuncuyu, tapusuyla birlikte almak için girişimlerini sürdürürken, Alman basını bunun mümkün olmayacağını iddia etti.

Fussballeck’te yer alan habere göre; Kagawa’nın bonservis bedeli için gerekli fonu sağlayamayan Beşiktaş, tapusunu almaktan vazgeçiyor.

İddiaya göre; Siyah-Beyazlılar, bu oyuncunun Japon Milli Takımı’na yeniden çağrılmasıyla yükselen maliyetini karşılayacak güce sahip değil.

 

ALMAN KULÜPLERİ DE DEVREDE

Dortmund ise takımda forma şansı bulamayan Japon yıldıza gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.

ALMAN KULÜPLERİ DE DEVREDE
ALMAN KULÜPLERİ DE DEVREDE

Fussballeck’in haberine göre; İngiltere Premier Lig’in orta sıra takımlarından Everton ve West Ham United da, Japon oyuncuyu renklerine bağlamak için görüşmeler yürütüyor.

Devre arasında da İngiltere’ye gitme niyeti olan Kagawa’nın daha önce de M.United forması giydiği için bu tercihe sıcak bakacağı iddia ediliyor.

Kagawa için Alman kulüpleri Schalke 04 ve Bayer Leverkusen’in de Dortmund’la görüşme halinde olduğu öne sürülüyor.

 

KAGAWA’NIN SEÇİMİ DE ÖNEMLİ

Bu gelişmeler Beşiktaş’ın Uzak Doğu’ya açılma planlarını da kuşkusuz etkileyecek.

KAGAWA’NIN SEÇİMİ DE ÖNEMLİ
KAGAWA’NIN SEÇİMİ DE ÖNEMLİ

Kagawa’nın tapusunu alarak, bu oyuncuyla birlikte Japonya’da yaz kampı yapmak isteyen Beşiktaş, bu pazarda söz sahibi olma planları yapıyor.

Kagawa’nın kafilede bulunmaması Siyah-Beyazlılar’ın elini zayıflatabilir.

Japon oyuncunun Siyah-Beyazlı takıma gelmesinin ardından Japonya’daki forma satışlarında patlama yaşanmıştı.

30 yaşına gelen yıldız oyununun yapacağı seçimin de transferinde etkili olacağı konuşuluyor.

Beşiktaş’la yeniden yıldızı parlayan Shinji Kagawa hafta içinde Japon basınına, “Beşiktaş’a gelerek doğru bir tercih yaptığımı gördüm” demişti.

 

Japonlara göre 8 milyon euro

Japon tokyo-sports.co.jp, Kagawa’nın Beşiktaş’ta kalma olasılığını ‘Düşük’ olarak değerlendirdi. 

Japonlara göre 8 milyon euro
Japonlara göre 8 milyon euro

Almanya’da onun için bazı kulüplerin büyük bir transfer savaşı verdiği belirtilen haberde, İspanya’nın Kagawa için yeni bir dünya olacağı vurgulandı. 

Dortmund’un 8 milyon euro bonservis bedeli istediği belirtildi.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...