Ajansspor

Beşiktaş'ta Salih tamam, sırada milli oyuncu var!

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Alanyaspor'da sözleşmesi sona eren orta saha oyuncusu Salih Uçan, Beşiktaş'la anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Salih tamam, sırada milli oyuncu var!
Haberin Kaynağı:
TRT Spor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 1 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR - HABER

2020-21 sezonunu şampiyonlukla tamamlayan Beşiktaş, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını hızlandırdı. Siyah beyazlı ekip, ilk olarak Alanyaspor'da sözleşmesi sona eren Salih Uçan'la anlaşmaya vardı. Salih'le ön protokol anlaşmasına varan ekip, bu kez rotayı Almanya'ya çevirdi.

Alanyaspor'la küllerinden doğan Salih, takımıyla sözleşme uzatmayınca boşa çıkmış; kulüpten ayrılmıştı. Üç büyük takımla adı sık sık anılan oyuncu, kararını Beşiktaş'tan yana verdi. TRT Spor'un son dakika haberine göre genç oyuncu, siyah beyazlı kulüple 3 yıllık ön protokol imzaladı. 

Salih Uçan bu sezon takımıyla 40 müsabakaya çıkıp 3 gol, 7 asistlik performansıyla yıldızlaşmıştı.

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, dün akşam Twitter Space'de katıldığı sohbette, Salih Uçan ile anlaşma yapıldığı iddiasını doğrudan yalanlamadı. Kocadağ, "İsimler üzerinden konuşmak doğru olmaz. Transfer sezonu başlasın hepsini açıklarız. Yurt içinde ve dışında görüştüğümüz oyuncular var. Ama şimdi isim verirsek bu bir taahhüt olur. Resmi transfer dönemi başlamadan isim telafuz etmek doğru olmaz" dedi.

Almanya Bundesliga 2 ekibi Fortuna Düsseldorf'ta forma giyen Kenan Karaman, Beşiktaş'ın ilgilendiği bir başka futbolcu. Beşiktaş, sezon sonu sözleşmesi sona erecek futbolcu için girişimlerini başlattı. A Spor'un haberine göre, milli futbolcu; gelecek yıl Sergen Yalçın'ın öğrencisi olabilir. 

27 yaşındaki Kenan Karaman, Düsseldorf'ta bu sezon 28 maça çıkarken 7 gol, 2 asist yaptı. 

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...