Ajansspor

Beşiktaş'tan bir transfer daha!

Editör: Feride Kara

Son Güncelleme /

Beşiktaş transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken İstanbulspor'un 21 yaşındaki genç stoperi Emrecan Uzunhan'ın transferi için anlaşma sağladı.

 Beşiktaş'tan bir transfer daha!
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 33 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Roman Saiss, Gedson Fernandes ve Cenk Tosun transferleriyle taraftarlarını memnun eden Beşiktaş İstanbulspor'un genç stoperi Emrecan Uzunhan'ı da kadrosuna kattı. 

1 milyon 750 bin Euro ödenecek

Beşiktaş bu Transfer için İstanbulspor'a 1 milyon 750 bin Euro artı iki kiralık oyuncu verecek. İstanbul temsilcisine transfer karşılığında kiralık gidecek oyuncular, kamp dönüşünde teknik direktör Valerien Ismael'in raporuna göre netleşecek.

Galatasaray altyapısında oynadı

26 Şubat 2001 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Emrecan Uzunhan altyapı kariyerinde Galatasaray ve İstanbulspor'da top koşturdu. Uzunhan profesyonel futbol kariyerine İstanbulspor formasıyla başladı. 25 maçta İstanbulspor'un formasını giyen Emre rakip fileleri 1 kez havalandırırken, 1 golün de pasını verdi.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...