Beşiktaş'tan Halil Dervişoğlu bombası!
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Son dakika transfer haberleri... Beşiktaş, Galatasaray'da kiralık olarak forma giydikten sonra Brentford'a dönen Halil Dervişoğlu'nu transfer etmek istiyor.

- Haberin Kaynağı:
- TRT SPOR
AJANSSPOR - HABER
Sezonu iki kupayla tamamlayan ve gelecek sezonun Transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, Galatasaray’dan Brentford’a dönen Halil Dervişoğlu’nu kadrosuna katmak istiyor.

TRT Spor’un haberine göre, Beşiktaş Yöneticisi Erdal Torunoğulları, Halil ile temasa geçti. Haberde Halil'e Avrupa'dan da ciddi teklifler olduğu iddia edildi.
Galatasaray, 21 yaşındaki forveti satın alma opsiyonu olmadan kiralamıştı. Takımına geri dönen Halil Dervişoğlu için Brentford’un belirlediği bonservis bedeli açıklığa kavuştu.
1.5 yıl önce Sparta Rotterdam'dan yaklaşık 4.5 milyon Euro maliyetle aldığı Halil'den kar etmek isteyen Brentford'un oyuncusuna 8 milyon Euro civarında bonservis bedeli belirlediği belirtildi.

Halil, geçtiğimiz sezon Galatasaray formasını 12 defa sırtına geçirdi. Dervişoğlu, bu maçlarda 3 gol atarken 1 asist yaptı.
2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2020) mücadele edecek A Milli Takım'ın ilk etap çalışmaları için Antalya’da kampta bulunan Halil Dervişoğlu, Galatasaray’daki geleceğini değerlendirdi.
Genç futbolcu yaptığı açıklamada "Bu konu hakkında hiçbir bilgim yok. Şu an söyleyebileceğim başka bir şey yok." dedi.