Beşiktaş'tan Josef de Souza ve Valentin Rosier'e taviz yok!
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Beşiktaş haberleri....Beşiktaş yönetimi, Göztepe'yi deplasmanda 2-0 mağlup ettikleri karşılaşmada kırmızı kart gören Josef de Souza ve Valentin Rosier'e taviz vermeyecek.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Kartal YİĞİT-AJANSSPOR
Süper Lig'in 37. hafta mücadelesinde Göztepe'yi deplasmanda 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta Josef De Souza ve Valentin Rosier, gördükleri kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Siyah-beyazlı yönetimin bu iki oyuncuya da taviz vermeyeceği öğrenildi.
Göztepe'yi 2-0'la geçen Beşiktaş’ta Valentin Rosier ile Josef de Souza'nın gördüğü kırmızı kartlar çok konuşuldu.
Özellikle, ilk sarısında Rosier tepki alırken ikinci kartta ise hakem Ümit Öztürk'e büyük öfke vardı. Josef’in de gereksiz atılması ister istemez akıllara tatile erken çıkma düşüncesini getirdi.

İki oyuncunun da şu ana kadar bir talepte bulunmadığı ve böyle bir talep gelmesi durumunda bile teknik ekibin bu talebi kabul etmeyeceği belirtildi.
Teknik direktör Valerien Ismael’in de bu konuda kızgın olduğu, bu tip kart görenlere de taviz verilmemesini istediği öğrenildi.
Ismael’in ayrıca hakem Öztürk’e de tepkili olduğu belirtildi.

