Ajansspor

Brezilya'nın bağımsızlık gecesinde Koç'a büyük ilgi

Editör: Akın Ungan

Son Güncelleme /

Brezilya'nın bağımsızlık günü kutlamaları kapsamında İstanbul Konsolosluğu, bir etkinlik düzenledi. Kutlamaya, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da katıldı.

Brezilya'nın bağımsızlık gecesinde Koç'a büyük ilgi
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 43 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Brezilya'nın 200. bağımsızlık yıldömümü kutlamasına katıldı. 7 Eylül 1822 yılında bağımsızlığına kavuşan Brezilya'nın bu tarihi ve anlamlı günü için İstanbul Konsolosluğu, Bahçeşehir Üniversitesi'nin Beşiktaş kampusunda bir kutlama etkinliği düzenledi.

Herkes hatıra fotoğrafı çektirdi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da kutlamaya katıldı. Davetliler Koç'a büyük ilgi gösterdi. Koç, çok sayıda kişiyle hatıra fotoğrafı çektirirken ayak üstü de sohbetler yaptı. Brezilya'nın bağımsızlık günü kutlamasında Koç'u genel sekreter Burak Kızılhan ile iletişimden sorumlu yönetici Can Gebetaş ve eski yöneticilerden Metin Sipahioğlu da yalnız bırakmadı.

Josef ile Koç kapıda karşılaştı

Beşiktaş'ın Brezilyalı oyuncusu Josef de Souza da eşiyle birlikte ülkesinin bağımsızlık gecesine katıldı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Josef kapıda karşılaştı. Koç geceden ayrılırken karşılaştığı Josef ile merhabalaştı. Jısef de gece bir çol kişiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Josef ile Koç kapıda karşılaştı
Josef ile Koç kapıda karşılaştı

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...