Bucaspor teknik adam sorununu çözdü!
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
TFF 2. Lig ekibi Bucaspor'da yeni teknik direktör belli oldu. İzmir ekibi, son olarak 24 Erzincanspor’u çalıştıran 49 yaşındaki Ahmet Yıldırım ile anlaştı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR
TFF 2. Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Bucaspor’da uzun zaman süren teknik adam arayışları son buldu. İzmir ekibinin yeni patronu Ahmet Yıldırım oldu.
Bucaspor, Ahmet Yıldırım da karar kıldı
Bu sezon tek hedefini TFF 2. Lig'de şampiyon olarak belirleyen ve pek çok teknik adamla görüşen, bu anlamda ince eleyip sık dokuyan Bucaspor'da son kararın kulüpte daha önce de görev alan deneyimli teknik direktör Ahmet Yıldırım da karar kılındığı öğrenildi.
Son olarak 24 Erzincanspor’u çalıştırdı
49 yaşındaki teknik adam, geçtiğimiz 1.5 sezon Amed SK’da, son dönemde ise 24 Erzincanspor’da görev almıştı. Yıldırım, Erzincan ekibini 2. Lig play-off'larına taşımıştı.
Ahmet Yıldırım, 2017-2018 yılları arasında da Bucaspor'da teknik direktör olarak görev yapmıştı. İzmir ekibi ile o dönem 7 maçta sahaya çıkan 49 çalıştırıc 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 8 puan topladı ve maç başına da 1.14 puan ortalaması yakaladı. Ahmet Yıldırım ayrıca, futbolculuk kariyerinde Galatasaray ve Beşiktaş formaları giymişti. Yıldırım Galatasaray ile UEFA Kupası, UEFA Süper Kupası ve Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.
Bucaspor'un yeni transferleri
İzmir temsilcisi daha önce Göztepe’den ayrılan Yasin Öztekin, eski Kocaelisporlu Mehmet Sak ve son olarak Düzcespor forması giymiş Doğan Can Atman ile anlaşmıştı.