Ajansspor

Burak Elmas'tan yeni operasyon! Necati Ateş ve Selçuk İnan’ın ardından...

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Son dakika Galatasaray haberleri! Sarı kırmızılı takımda Necati Ateş ve Selçuk İnan’ı geri plana alan Başkan Burak Elmas, ayrıca iki profesyoneli de pasifize etti.

Burak Elmas'tan yeni operasyon! Necati Ateş ve Selçuk İnan’ın ardından...
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 44 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Galatasaray Başkanı Elmas kötü gidişe son verme adına önemli kararlar aldı. Teknik heyette Necati Ateş ve Selçuk İnan’ı geri plana alan sarı kırmızılı kulübün başkanı operasyonlarına devam ediyor.

Hürriyet'in haberine göre; Bugüne dek transfer operasyonlarını yürüten sportif direktör Şükrü Hanedar ile idari menajer Uğur Yıldız’ın yerine, transferlerde yönetimin belirleyeceği bir ekip yetkili olacak. Yönetim ayrıca ara transferde futbolculara yapılacak teklifleri değerlendirme kararı aldı.

Burak Elmas, özellikle ligde ve kupada yaşanılan hayal kırıklığı sonrasında rahatsızlıklarını dile getirmiş, performanslarını yetersiz bulduğu yardımcı antrenörler Necati Ateş ve Selçuk İnan’ın geri plana çekilerek teknik heyete iki yeni ismin katılması kararı almıştı.

Elmas’ın, Galatasaray’da uzun yıllardır transfer operasyonlarında önemli işlere imza atan Sportif Direktör Şükrü Hanedar ile İdari Menajer Uğur Yıldız’ı da pasifize ettiği öğrenildi. Geçmiş dönemde sayısız transferlere imza atan ikili artık operasyonlarda çok ön planda olmayacak.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...