Burak Yılmaz, Beşiktaş'a geri dönüyor! İş ciddiye bindi...
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Burak Yılmaz, Beşiktaş'a geri dönüyor! İş ciddiye bindi...

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Trabzonspor'la ayrılık noktasına gelen Burak Yılmaz, tam 10 yıl sonra eski takımına dönüyor...

Milliyet Gazetesi Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ'ın haberine göre; Ligin ilk yarısı biter bitmez hem ikinci yarı hem de 2019-2020 sezonu için düğmeye basan Beşiktaş Yönetimi, yeni yılın ilk günlerinde Burak Yılmaz transferi için kolları sıvayacak.
Teknik Direktör Şenol Güneş’in çok istediği golcü oyuncu için, siyah-beyazlı yönetim önce Trabzonspor Yönetimi ile ortak bir noktada buluşmaya çalışacak.

Şenol Güneş ile birkaç gün sonra buluşarak hem gidecek hem de gelecek oyuncular için kritik bir toplantı yapacak olan yönetim, yol haritasını bu görüşmeden sonra çizecek. Burak Yılmaz’ı Transfer etmek isteyen ve bu süreci Trabzonspor ile iyi ilişkiler içerisinde yürütmeyi planlayan Beşiktaş Yönetimi, birçok seçeneği de masasında tutuyor.

Gelir-gider dengesi nedeniyle Burak Yılmaz’ı bonservis bedeli ödemeden transfer etmek isteyen siyah - beyazlı kulüp, 2020’de sözleşmesi bitecek olan bu oyuncuyu, ilk etapta sezon sonuna kadar kiralamayı da düşünüyor. Yüksek bir rakam olmaması durumunda satın alma opsiyonlu bir seçeneği de planları arasında tutan Beşiktaş Yönetimi, 2019’un ilk günlerinde bu transferi bitirmeye çalışacak.
Liste hazır
Öncelikle Burak Yılmaz’ın, Trabzonspor Yönetimi ile arasındaki problemlerini çözmesini bekleyen Beşiktaş Yönetimi, alternatif golcülerle de temas halinde olmaya devam edecek.

Öte yandan Hürriyet gazetesinde de Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a transferi hakkında bir haber yer aldı.



ÜCRETTE İNDİRİM YAPTI
Siyah beyazlılar, yıllık ücreti yüksek bulup olumsuz yanıt verdi. Burak talebinde diretince taraflar masadan kalkma noktasına gelse de ortak noktada buluşuldu.


Beşiktaş, Burak Yılmaz ile senelik 2.2 milyon euro karşılığında anlaşma sağladı. Trabzonspor'dan alacağı olan 3 milyon euro'dan vazgeçen Burak Yılmaz, önümüzdeki 6 ay için Beşiktaş'tan 1.2 milyon euro alacak. (BiP Spor)
Öte yandan Burak Yılmaz, arabasını İstanbul'a getirtiyor.
