Ajansspor

Bursaspor'dan ayrılan Tim Matavz Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ne gitti

Editör: Feride Kara

Son Güncelleme /

Bursaspor’la olan sözleşmesini tek taraflı fesheden futbolculardan Tim Matavz'ın Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımlarından Omonia’ya transfer olduğu açıklandı

Bursaspor'dan ayrılan Tim Matavz Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ne gitti
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 45 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Spor Toto 1. Lig ekibi Bursaspor’un Sloven futbolcusu Tim Matavz, Omonia’ya Transfer oldu. 33 yaşındaki futbolcu Omonia ile 1.5 yılllık sözleşme imzaladı. GKRY ekibi transferi sosyal medya hesabından duyurdu.

Bursaspor’un Antalya kampında da yer almayan Matavz, yönetime takımdan ayrılmak istediğini iletmişti. Sözleşmesini tek taraflı fesheden futbolcu alacakları ödenmediği için şehri terk etmişti. Bursaspor’daki ikinci başkanlık görevinden istifa eden Emin Adanur, bir basın toplantısında Tim Matavz’ın 450 bin Euro maliyetle takımdan ayrılabileceğini belirtmişti.

33 yaşındaki Sloven futbolcu Matavz, NK Bilje alt yapısında yetişti. Sonrasında Hollanda ekibi Groningen’e transfer olan tecrübeli futbolcu 7 milyon Euro karşılığında PSV Eindhoven’ın yolunu tuttu. PSV Eindhoven formasıyla 2011/12 sezonunda Holland Kupası, 2013 yılında da Hollanda Eredivisie şampiyonu oldu. Augsburg, Genoa, Nürnberg gibi takımların formasını giyen Sloven futbolcu sezon başında Bursaspor’a transfer oldu. Bursaspor formasıyla 17 maça çıkan Matavz, sadece 2 gol kaydetti.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...