Ajansspor

Buruk istedi, MHK da verdi!

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Son dakika spor haberleri... Süper Lig'de 22. haftanın görev alacak hakemleri açıklandı. Medipol Başakşehir - Hatayspor maçının hakemi Cüneyt Çakır oldu. Başakşehir'de teknik direktör Okan Buruk, Süper Kupa finalinin ardından "Cüneyt Çakır gibi bir hakem varken neden macera arıyorsunuz?" şeklinde konuşmuştu.

Buruk istedi, MHK da verdi!
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 48 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

TFF Süper Kupa finalinde Trabzonspor, Medipol Başakşehir’i 2-1 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

Turuncu - lacivertlilerde teknik direktör Okan Buruk, karşılaşmanın ardından Yaşar Kemal Uğurlu’nun  bu maça atanmasını eleştirdi ve "Cüneyt Çakır gibi bir hakem varken neden macera arıyorsunuz?" dedi. 

 

Buruk’un dün yaptığı bu açıklamaların ardından, Merkez Hakem Kurulu (MHK) bugün Süper Lig'de 22. hafta maçlarını yönetecek hakemleri de duyurdu.

30 Ocak Cumartesi günü oynanacak Medipol Başakşehir - Atakaş Hatayspor maçında Cüneyt Çakır’ın görev alacağı açıklandı. 

 

 

Trabzonspor mağlubiyeti sonrası 'Cüneyt Çakır' vurgusu

Dün Süper Kupa finalinde alınan Trabzonspor mağlubiyetinin ardından Okan Buruk, karşılaşmanın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu'yu eleştirdi. 47 yaşındaki teknik adam, ''İkinci golün Yaşar Kemal Uğurlu'nun hatası olduğunu düşünüyorum. VAR'a gitmekte niye inat ediyorlar? Bu sezon başarısız olmuş bir hakem organizasyonu görüyoruz. Hakem atamasını da anlamıyorum. Böylesine önemli bir maç için Cüneyt Çakır gibi bir hakem var, neden böyle bir macera arıyorlar?'' ifadelerini kullandı.

 

Trabzonspor mağlubiyeti sonrası 'Cüneyt Çakır' vurgusu
Trabzonspor mağlubiyeti sonrası 'Cüneyt Çakır' vurgusu

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...