Ajansspor

Çebi Whatsapp'tan futbolcu istedi

Editör: Feride Kara

Son Güncelleme /

Bandırmaspor'u yenerek Süper Lig'e çıkan İstanbulspor başkanı Ecmel Sarıalioğlu, Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Whatsapp'tan oyuncu istediğini söyledi

Çebi Whatsapp'tan futbolcu istedi
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 26 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden İstanbulspor'un başkanı Ecmel Sarıalioğlu TRT Spor'a Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi ile yaşadığı ilginç bir olayı anlattı.

"Whatsapp'ta neden cevap vermedin?"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin kendisine Whatsapp üzerinden bir futbolcusunu sorduğunu açıklayan Sarıalioğlu "Ahmet abiyi sonraki gün Kulüpler Birliği toplantısında gördüm. Oyuncuyla ilgili düşüncemi sordu. Bir rakam söyledim "Whatsapp'ta neden cevap vermedin?" dedi. Ben de, "Orada cevap verseydim benimle bir daha konuşmazdın dedim" ifadelerini kullandı.  Sarıalioğlu oyuncunun ismini ise vermedi. 

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...