Ajansspor

Çebi'den Elmas'a Rosier ve Ghezzal mesajı!

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Galatasaray'ın transferde Rosier ve Ghezzal ile ilgilendiği öne sürülmüştü. Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi, Galatasaray'da Burak Elmas'a transfer konusunda mesaj gönderdi.

Çebi'den Elmas'a Rosier ve Ghezzal mesajı!
Haberin Kaynağı:
AJANSSPOR
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 1 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Habertürk yayınında buluştu. 

 

Türk futbolunun problemlerinin ve federasyon ile yaşanan sorunların ele alındığı programda kulüplerin giderlerleri de masaya yatırıldı. Sözü alan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, takımların aynı futbolcuya talip olmasının fiyat artırdığını söyledi; ''Ben bu programda birlik ve beraberliğimizin de kamuoyuna gösterildiğine inanıyorum. Asıl gelme nedenim oydu. Bu kolay kazanılmayan paraları, şu anda Transfer döneminde birçok menajerin oyunlarına geliyoruz. Benden aldığı 1 lirayı, Ahmet Başkana 2 diyor''

Bilindiği üzere spor basınına Galatasaray'ın Valentine Rosier ve Rachid Ghezzal ile ilgilendiği, Beşiktaş'ın da transfer gündemine Gedson Fernandes'i aldığı haberleri yansımıştı.

 

Başkan Çebi, aynı oyunculara talip olan kulüp başkanlarının birbiriyle iletişim halinde olması gerektiğini belirterek, ''Bu konuda Ali Bey’den gördüğüm destek için teşekkür ediyorum. Burak Bey de yeni geldi, aynısı olur diye ümit ediyorum. Ahmet Başkanla da aramızda öyle bir şey olmadı, olursa da paylaşacaktır bizimle. Tüm kulüp başkanlarından rica ediyorum, birbirimizin ilgilendiği oyuncularla ilgilenip fiyat artırmanın anlamı yok. Dünyada on binlerce futbolcu oynuyor, her birimize 1 futbolcu düşer, sağ bek de düşer, sol bek düşer'' diyerek sözlerini noktaladı. 

 

4 büyük takımın başkanının açıklamalarının tamamına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...