Ajansspor

Cengiz Ünder: Sabırsızlanıyorum

Editör: İsmail Keles

Son Güncelleme /

Fenerbahçe Cengiz Ünder transferini de açıkladı. 4 yıllık imza atan milli futbolcu, "Bir an önce sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum" dedi.

Cengiz Ünder: Sabırsızlanıyorum
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 2 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, milli futbolcu Cengiz Ünder'i Marsilya'dan 15 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattı. Sarı Lacivertliler, 26 yaşındaki oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. 

"Sabırsızlanıyorum"

Milli futbolcu Transfer sonrası kulüp medya organlarına açıklama yaptı. "Kendisini 4 yıllığına renklerine bağlayan imzayı atmasının ardından konuşan Cengiz Ünder, "Uzun uğraşlar sonucu burada olmak gerçekten benim için mutluluk verici, gurur verici bir şey. Sürekli menajerimle konuşmalarımızda kulüpteki yöneticilerimizle birlikte geçen bu süreçte herkesin bana karşı duruşu çok güzeldi. Şu an Fenerbahçe'deyim, çok mutluyum. Kendimi çok gururlu ve mutlu hissediyorum. Bir an önce takım arkadaşlarımla antrenmana, sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum" dedi.

Edin'le konuştuğumuzda "Ne zaman geliyorsun" demişti

Marsilya'dayken İrfan Can ile çok konuştuğunu söyleyen 26 yaşındaki oyuncu "Edin ile konuştum ki onunla konuştuğumuzda da 'Ne zaman geliyorsun?' tarzında olmuştu. Ben de biraz daha sabırlı olmamız gerektiğini söylemiştim. Ondan sonra tekrar konuşmuştuk. Bunun sonucunda artık buradayım. İrfan ile zaten sürekli, her gün konuşuyoruz. Milli takımdan arkadaşım, sevdiğim birisi ve şimdi onunla aynı takımdayım. Çok mutluyum." ifadelerini kullandı. 

Edin'le konuştuğumuzda "Ne zaman geliyorsun" demişti
Edin'le konuştuğumuzda "Ne zaman geliyorsun" demişti

"Buraya gelmeden önce taraftarın desteğini çok fazlasıyla hissettim" diyen Cengiz, "Bu beni gerçekten derinden etkiledi. Türkiye'ye ayak bastığım andan itibaren de hepsi yanımda oldu. 

Sağ olsunlar havalimanına geldiler, bu benim için çok önemli. Onlar için, bu formayı giyeceğim için çok mutluyum. Bir an önce onların karşısında formayı giymek istiyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

Fenerbahçe'den KAP açıklaması

"Profesyonel futbolcu Cengiz Ünder'in transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır.

Olympique de Marseille kulübüne toplam transfer bedeli olan 15.000.000 Avro 4 sene içerisinde ödenecektir.

FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri kulübümüz tarafından ödenecektir."

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...