"Cenk Ergün, Erden Timur'u işaret etti: Ben olsam gecikmezdi"
Editör: Feride Kara
Son Güncelleme /
Haluk Yürekli, Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün bugün yaptığı transfer açıklamasında Erden Timur'u işaret ettiği ve gecikmeyi belirttiğini söyledi.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Galatasaray'da transferde ön planda olan Erden Timur'la Cenk Ergün'ün anlaşmazlığa düştüğü ve yaşanan anlaşmazlık nedeniyle Ergün'ün istifa edeceği iddia edilmişti. Ergün bir açıklama yaparak bu konudaki haberleri yalanladı.
Cenk Ergün, Erden Timur'u işaret etti
Spor gecesinde konuşan Haluk Yürekli "Cenk Ergün, 'Transfer görüşmelerinde ben yokum, transferler gecikiyor. Ben olsaydım gecikmezdi' mesajı verip Erden Timur'u işaret etti." ifadelerini kullandı.
Görev dağılımını başkan belirliyor
Cenk Ergün ise transfer konusunda, "Buradayım, bu sonuçta bir görev dağılımıdır, zamanları değişebilir, anları değişebilir, yoğunluğu değişebilir. Ben bu sefer başından beri takıma daha yakın olarak hareket ediyorum. Dolayısıyla transfer görüşmeleri de devam ediyor ama sizlerin de gördüğü ve takip ettiği kadar şu an anlamıyla o kadar da içerisinde değilim. Ama sonuçta bu bir görev dağılımıdır. Dün öyledir, bugün böyledir, yarın da ne olacağı başkanımız tarafından, yönetimimiz tarafından belirlenir." demişti.