Ajansspor

Cimbom'dan penaltı tepkisi!

Editör: Akın Ungan

Son Güncelleme /

Galatasaray, Süper Lig'de 1-0 kazandığı Medipol Başakşehir maçının ardından Mauro Icardi ile penaltı beklenen pozisyonu paylaştı, hakeme tepki gösterdi.

Cimbom'dan penaltı tepkisi!
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 1 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar, zorlu mücadeleyi 1-0 kazanmayı başardı. Galatasaray, maçın ertesi günü Mauro Icardi ile penaltı beklenen pozisyonu paylaştı.

Icardi penaltı bekledi, Meler devam ettirdi

Karşılaşmanın 43. dakikasında savunma arkasına sarkan Mauro Icardi, Duarte ile girdiği mücadelede ceza sahası içi sol çaprazında yerde kaldı ve penaltı bekledi. Hakem Halil Umut Meler, oyunu devam ettirdi.

Galatasaray'dan tepki

Galatasaray ise bu pozisyonu hatırlatarak bir paylaşımda bulundu. Pozisyonun videosunu yayınlayan Sarı-Kırmızılı kulüp, "Icardi'ye ceza sahasında yapılan müdahale ve karar devam (!)" ifadelerini kullandı.

Cimbom devre sonunda penaltı kazandı

Galatasaray, ilk yarının son dakikalarında penaltı kazandı. 45+6'da, sol kanatta topla buluşan Oliveira ortayı yaptı, top Deniz Türüç'e çarptı. Bu esnada Galatasaraylı oyuncular penaltı bekledi, oyun devam etti.

VAR tavsiyesi ile kenara gelen Halil Umut Meler, Oliveira'nın ortasının ardından ceza sahasında Deniz Türüç'ün topa eliyle müdahale ettiğini tespit etti ve beyaz noktayı gösterdi.

3 puan penaltıdan geldi

Galatasaray, maçın tek golünü Icardi ile penaltıdan buldu. Penaltıyı kullanan Icardi, sağ ayağıyla vuruşunu yaptı ve topu kaleci Muhammed'in sağından ağlara gönderdi. Bu golle Sarı-Kırmızılılar, şampiyonluk yolunda kritik bir 3 puan kazandı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...