Dele Alli transferinde Beşiktaş'a kötü haber!
Editör: Feride Kara
Son Güncelleme /
Beşiktaş Everton'ın yıldız futbolcusu Dele Alli'yi transfer etmek isterken her iki kulübün satın alma ve kiralama ücreti konusunda ayrı istekleri ortaya çıktı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın Dele Alli'yi bedelsiz kiralamak için Everton ile anlaştığı yönünde haberler gelmişti. Ancak transferde pürüz çıktı.
Dele Alli için fiyat yükselttiler
A Spor'un haberine göre Beşiktaş ve Everton arasında satın alma ve kiralama ücreti konusunda iki tarafın da ayrı istekleri var. Dele Alli için Everton satın alma opsiyonunu 7, 7.5 milyon Euro'dan 10 milyon Euro'ya çıkrarırken kiralama bedeli istedi. Bu gelişmeler nedeniyle Transfer şu an için gerçekleşemiyor.
Frank Lampard'dan Dele Alli açıklaması
Everton menajeri Frank Lampard, Beşiktaş'a transferi gündemde olan İngiliz yıldız Dele Alli hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Lampard, "Dele'ye ilgi var, bu da kamuoyuna yansıdı. Biz kulübü düşünmek durumundayız ama herkes için doğru bir durum olmalı. Bence onun kariyerine ve tercihine saygı duymalıyız." ifadelerini kullandı.