Denizlispor'a soğuk duş! Türkiye Kupası'nda BAL takımına elendi
Editör: Arif Can Yıldız
Son Güncelleme /
TFF 3.Lig ekiplerinden Denizlspor, Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur mücadelesinde konuk olduğu Bucak Oğuzhanspor'a penaltılarda mağlup oldu ve turnuvaya veda etti.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
TFF 3.Lig ekiplerinden Denizlispor, Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçında Burdur temsilcisi Bucak Oğuzhanspor'un konuğu oldu. Ege ekibi ile Akdeniz takımı arasında oynanan mücadelenin normal süresi 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı.
120 dakikada gol sesi çıkmadı
Bucak İlçe Stadı'nda iki ekibin karşı karşıya geldiği mücadele, 90 dakikanın 0-0'lık eşitlikle sonuçlanmasının ardından uzatmalara gitti. Oynanan ek 30 dakikada golsüz eşitsizlikle sonuçlandı ve karşılaşma penaltılara gitti.
Denizlispor penaltılarda elendi
Uzatma diliminin de golsüz eşitlikle sonuçlandığı mücadelede Denizlispor, penaltılarda Bucak Oğuzhanspor'a 6-5 mağlup oldu ve turnuvaya henüz 1. turda veda etti.
