Ajansspor

Derbi öncesi büyük olay!

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Beşiktaş ve Galatasaray taraftarları Almanya'da birbirine girdi. Bıçaklı olayda yedi kişi yaralandı, çok sayıda taraftar gözaltına alındı.

Derbi öncesi büyük olay!
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 43 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Derbi öncesi büyük olay!
Derbi öncesi büyük olay!

Derbi öncesi büyük olay!

Almanya'nın Zwickau kentinde düzenlen Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası'nda, Türkiye'yi temsilen Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı da katıldı.

İki grup halinde gerçekleşen turnuvada Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ayrı ayrı gruplarda yer aldı.

Yapılan maçların ardından dün Galatasaray ile Beşiktaş takımları arasında oynanması gereken maçın öncesinde, Galatasaray ile Beşiktaş taraftarları arasında bıçaklı kavga çıktı. Salon dışında başlayan kavgada, taraflar birbirine bıçakla saldırırken büyüyen olaylar nedeniyle karşılaşma ertelendi.

Takımlarına destek vermek için turnuvanın gerçekleştirildiği salona giden Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları, salon önünde bir birlerine girdikleri belirtilirken, Alman basınına da yansıyan olaylarda taraftarların, birbirine bıçak çektiği ve çıkan kavgada 7 kişinin yaralandığı açıklandı. Bu arada kavgaya karışan çok sayıda taraftarın da gözaltında alındığı belirtildi. - Hürriyet

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...