Diagne'den açılan boşluğa o isim yazıldı
Editör: Feride Kara
Son Güncelleme /
Galatasaray Senegalli oyuncu Mbaye Diagne'nin sözleşmesini geçici olarak feshetmesinin ardından Norveçli futbolcu Omar Elabdellaoui’nin lisansı çıkartıldı

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Galatasaray sakatlığı sebebiyle en az 1 ay daha sahalardan uzak kalacak Mbaye Diagne'nin sözleşmesini geçici feshetti. Sarı Kırmızılı kulüp, Mbaye Diagne'nin sözleşmesinin feshedildiğini TFF'ye bildirdi.

Diagne’nin sözleşmesini geçici olarak fesheden Galatasaray’da Omar Elabdellaoui’nin lisansı çıkartıldı ve TFF’de Omar’ın olduğu takım listesi aktif edildi. Avrupa Ligi için üç değişiklik hakkı bulunan Galatasaray'da Pena, Gomis ve Pulgar'ın UEFA listesine eklenmesinin ardından Assunçao, Yedlin ve Diagne kadrodan çıkarılmıştı. Omar Elabdellaoui'nin lisansının çıkartılmasıyla Galatasaray'da yabancı kontenjanı doldu ve sayı 14 oldu.

