Ajansspor

Dolmabahçe'de son dakikalara VAR damga vurdu! Sportif Direktör kırmızı gördü...

Editör: Akın Ungan

Son Güncelleme /

Beşiktaş ile Altay karşılaştı. Maçın son anlarında beraberlik arayan Altay'ın pozisyonunda hakem ile VAR uzun süre konuştu. Tuna Üzümcü kırmızı gördü.

Dolmabahçe'de son dakikalara VAR damga vurdu! Sportif Direktör kırmızı gördü...
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 1 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş ile Altay karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele, Beşiktaş'ın 1-0'lık galibiyeti ile sona erdi. Altay, karşılaşmanın son dakikalarında beraberlik için yüklendi. Fakat Kara Kartal'ın mücadelesi, gole izin vermedi.

Altay'ın beraberlik golü için yüklendiği son dakikalarda yaşanan penaltı tartışması ve hakem Volkan Bayarslan ile VAR arasında gelişen uzun süreli iletişim, mücadelenin son anlarına damga vurdu.

Altay cephesi, uzatma anlarında Kappel'in direkten dönen topunun yaşandığı pozisyonda, Beşiktaş ceza sahasındaki karambol sonucu el beklentisinde bulundu. VAR, pozisyonu incelerken oyun uzun süre durdu. Yaklaşık 2 dakika duran oyunda Volkan Bayarslan ile VAR hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, iletişim halinde kaldı. Bekleyişin ardından hakem, pozisyonu izlemeye çağırılmadı.

Bu durum Altay cephesinde büyük itiraza yol açtı. Uzun süre bekletilen oyun yeniden başlatılmasıyla, son düdük çalındı. 1-0 Beşiktaş galibiyeti ile sona eren mücadelede Altaylılar, maçın hakemine itiraz için sahaya girdi. Yapılan itiraz ile Altay Sportif Direktörü Tuna Üzümcü, kırmızı kart gördü.

Maçın ardından penaltı pozisyonu ile ilgili konuşan Altay'ın kanat oyuncusu Kazımcan Karataş, "Son dakika verilmeyen penaltımız var. 5-6 dakika VAR ile sohbet ediyor ama pozisyonu incelemiyor." dedi.

Altay teknik direktörü Serkan Özbalta ise hakemlere yüklenilmemesi gerektiğini söyledi. Özbalta, "Penaltı pozisyonunu net görmedim, beni heyecanlandırmadı. Oyuncularım ve ekibim penaltı verilebilirdi dedi. Hakem arkadaşlara da çok yüklenmemek lazım. Geri dönemeyeceğiz. Vuruluş anında çok heyecanlandırmadı. Bizim için kapandı gitti." dedi.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...