Ajansspor

Ece Erken ateş püskürdü! "Şeref yoksunu..."

Editör: Akın Ungan

Son Güncelleme /

Öldürülen eski Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken hesabının bloke olduğunu öğrenince ateş püskürdü. Erken, Instagram'dan paylaşım yaptı.

Ece Erken ateş püskürdü! "Şeref yoksunu..."
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 50 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Avukan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy'de bir balık restoranında silahlı saldırıya uğramış ve hayatını kaybetmişti. Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi, ünlü TV spikeri Ece Erken, zor günleri atlatmak amacı ile yakın çevresi ve oğlu ile vakit geçiriyor. Erken, oğlunun doğum gününde başına gelen olayla çılgına döndü.

Ece Erken, oğlunun doğum gününde hesabının bloke edildiğini öğrendi. Bunun üzerine ünlü TV spikeri, genellikle dua paylaşımlarında bulunduğu Instagram hesabından bir yazı yayınladı.

Ece Erken, yayınladığı yazıda şunları kaydetti: "Şu an oğlumu çocuk oteline götürüyorum bir bakıyorum hesabıma bloke gelmiş. Neden, çünkü Şafak'a abi diyen, peşinde gezen, param yok bana Ö. Kuzu'dan borç al diyen, ölümüne sebebiyet veren şahıs tedbir kararı aldırmış"

"Ben Ece Erken Mahmutyazıcıoğlu'ysam bu işin peşini bırakmayacağım. Kaçakçılık yapan, daha önce hapis yatan şerefsizle her türlü savaşacağım. B. Yakın'la ne ilişkini, Küçükçekmece'de açtığın mekana kadar çıkartacağım. Şafak bizi görüyorsa sana aynen şerefsiz diyordur ve Allah bize ne yaşattıysan yaşatsın. Çocuklarından utanmayan şeref yoksunu."

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...