Ergin Ataman: Şampiyon olduğumuzu hatırladık
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
EuroLeague'de Zalgiris Kaunas'ı 94-60 yenerek eski günlerine dönüş sinyali veren Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman maç sonu mutluluğunu dile getirdi.

- Haberin Kaynağı:
- AA
AJANSSPOR-HABER
THY Euroleague'de Zalgiris Kaunas'ı 94-60 yenen Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, savunmada ve hücumda çok iyi performans sergilediklerini söyledi. Deneyimli çalıştırıcı, basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Şampiyon gibi oynadık, şampiyonluğumuzu hatırladık" dedi.

Simon ve Micic'in takıma döndüğünü hatırlatan Ataman, "Kısalarda alternatifimiz çoğaldı. 44 ribaunt aldık. Bu oyunumuz için çok önemliydi. 26 asist yaptık. Bu da hücum basketbolumuzda önemli unsurlardan biri oldu. İyi bir enerji gösterdik. Lig uzun bir maraton. Kötü başladık, sorunlarımız oldu, sakatlıklar oldu ama bu galibiyet geri döndüğümüzün sinyalidir." ifadelerini kullandı.
Ligde henüz galibiyeti bulunmayan Zalgiris Kaunas Başantrenörü Jure Zdovc ise Anadolu Efes karşısında oyuncularının reaksiyon gösteremediğini vurgulayarak, "Takımım göstermesi gereken karakteri ortaya koyamadı. Düşük tempoda oynadılar ve çabuk pes ettiler." değerlendirmesinde bulundu.
