Eric Cantona’dan Filistin’e destek
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Fransızların ve Manchester United’ın efsane futbolcusu Eric Cantona, İsrail'in saldırılarına maruz kalan Filistinlilere yönelik yardım kampanyasına destek verdi.

- Haberin Kaynağı:
- AA
AJANSSPOR-HABER
İsrail’in Filistin’e uyguladığı şiddet eylemleri spor dünyasının da tepkisini çekiyor. Yakın geçmişin ünlü futbolcularından Eric Cantona da bir sivil toplum kuruluşu tarafından kampanya için satışa çıkarılan "Filistin için umut" (Hoping for Palestine) yazılı tişörtle çekilen fotoğrafını paylaştı.

Fransız futbol adamı, Instagram’dan yayınladığı ve eşi Rachida Brakni'nin de yer aldığı kareye, "Hoping Foundation, Filistin Tıbbi Yardım Derneği'nin Gazze'deki acil müdahalesi için yardım topluyor" notunu düştü.
İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 10 Mayıs'tan bu yana 39'u çocuk 139 Filistinli hayatını kaybederken, 950 kişi ise yaralandı.
Eric Cantona, Fransa Milli Takımı’nın yanı sıra Sir Alex Ferguson döneminde Manchester United formasıyla unutulmaz izler bırakmıştı. Cantona, Galatasaray'ın 1993-94 sezonunda Şampiyonlar Ligi ön elemesinde saf dışı bıraktığı Manchester United'ın da kadrsounda yer alıyordu.
