Ajansspor

Eski Fenerbahçeli, Avrupa'ya Karadağ ile dönüyor

Editör: Burak Alaca

Son Güncelleme /

Geçen sezonun bir bölümünde EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun formasını giyen Skylar Mays'in yeni adresi belli oluyor.

Eski Fenerbahçeli, Avrupa'ya Karadağ ile dönüyor
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 46 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR-HABER

Geçen sezonun bir bölümünde Euroleague'i şampiyon olarak tamamlayan temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun formasını giyen Skylar Mays'in yeni adresi belli oluyor.

Eski Fenerbahçeli Karadağ yolcusu...

TelesportRS'in haberine göre; sezonu NBA G-League'de tamamlayan Skylar Mays, EuroCup ekibi Buducnost VOLI ile anlaşma sağladı.

Fenerbahçe'de 14 EuroLeague maçına çıktı

Fenerbahçe forması ile EuroLeague'de 14 maça çıkabilen 27 yaşındaki oyun kurucu; 3.7 sayı, 1.1 ribaunt, 0.9 asist ortalamaları ile mücadele etti.

Fenerbahçe'de 14 EuroLeague maçına çıktı
Fenerbahçe'de 14 EuroLeague maçına çıktı

G-League'de 19 maça çıktı

Geride kalan sezonda Iowa Wolves forması ile NBA G-League'de 19 maçta forma giyen Mays; 12.5 sayı, 4.4 asist, 3.4 ribaunt, 1.4 top çalma ortalamaları ile oynadı.

NBA'de 6 maçlık akıllarda kalan bir performans sergiledi

1.93 boyundaki oyun kurucu 2022-2023 sezonunda Portland Trailblazers forması giydiği dönemde Damian Lillard'ın yaşadığı karın sakatlığında aldığı süreleri iyi kullanmış ve bu dönem oynadığı 6 maçta; 15.3 sayı, 8.3 asist ortalamaları ile mücadele etmişti.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...