Ajansspor

Eskişehirspor diş geçiremedi

Editör: Orhan Gülek

Son Güncelleme /

Transfer haberleri... TFF 3. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, FC Saburtalo ile oynadığı hazırlık maçından 1-1'lik skorla berabere ayrıldı. İşte detaylar

Eskişehirspor diş geçiremedi
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 31 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR - HABER

Eskişehirspor, Antalya kampının ilk hazırlık maçında Gürcistan ekibi FC Saburtalo II ile karşılaştı. Karşılaşma 1-1 sona erdi.

WOW Football Center sahasında gerçekleşen maçta, 20 Eskişehirsporlu futbolcu süre aldı. Kırmızı Şimşekler, maçın ilk bölümünde Onur Arı'nın attığı golü ile devreyi önde tamamladı.

Mehmet Taşcı kızardı

Siyah-kırmızılılar, ikinci yarıya 5 oyuncu değişikliği ile başladı. 75. dakikada ise Gürcistan ekibinin attığı gol, maçta skoru eşitledi. 77. dakikada ise Mehmet Taşcı gördüğü ikinci sart sebebiyle oyun dışı kaldı. 

Mehmet Taşcı kızardı
Mehmet Taşcı kızardı

Mücadele 1-1'lik beraberlikle noktalandı. Teknik Direktör Özcan Kızıltan, müsabaka boyunca oyuncularını yakından gözlemleme fırsatı buldu.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...