Ajansspor

Fatih Terim, Club Brugge maçı sonrası açıklamalarda bulundu

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Fatih Terim, Club Brugge maçı sonrası açıklamalarda bulundu

Fatih Terim, Club Brugge maçı sonrası açıklamalarda bulundu
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 41 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde karşılaştıkları Club Brugge maçı sonrası basına açıklamalarda bulundu. Terim'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

İkinci golü bulabilirdik özellikle de ilk yarıda. Maalesef biz bu sene son dakikada gol yeme modası gerçekleştiriyoruz. Oyuncularım çok iyi mücadele ettiklerini söyleyebilirim. Burada sıkıntı yok. Girenle birlikte 4 tane atak oyuncusunu düşünürsek buna rağmen çok iyi mücadele olduğu kanısındayım. Bunu hak etmedik. 

Yapacak bir şeyimiz yok! Son maça kadar uğraşacağız. Koymayacağım oyuncular, değiştireceğim oyuncular olabilirdi. Ömer'in özellikle 'Çok yoruldum, bittim, beni çıkarın hocam' demesi dengeleri değiştirdi. 1 puan anca oldu bugün bu da istediğimiz bir şey değildi. Emeklerine teşekkür ederim çocukların ama yapacak bir şey yok! Çok üzüldüm. Hak etmedik, ikinciyi bulabilirdik. Öyle anda gol yedik ki çevirmesi de güçtü.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...