Fatih Terim'den üç isme özel ilgi!
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Fatih Terim'den üç isme özel ilgi!

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımdaki enerji sorununu çözmek için gençlere sarıldı. Deneyimli teknik adam Yunus Akgün, Atalay Babacan ve Taylan Antalyalı ile özel olarak ilgilenecek.

Galatasaray’da milli maçlar için verilen arada gençler özel olarak hazırlanacak. Teknik direktör Fatih Terim’in bu çerçevede Yunus Akgün, Taylan Antalyalı ve Atalay Babacan gibi isimlerle özel olarak ilgileneceği öğrenildi.
Takımdaki enerji sorunu nedeniyle böyle bir değişiklik planlayan Terim’in gençlerden bu nedenle özveri beklediği bildirildi.

Sarı-kırmızılılarda bu isimlerin daha çok kadroya alınacağı ve ilk planda sonradan oyuna sokulup yavaş yavaş takıma monte edilmesinin planlandığı belirtildi. (Milliyet)
