Ajansspor

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde Alkmaar'a konuk oluyor! İşte Muhtemel 11'ler...

Editör: Aleyna Gürgen

Son Güncelleme /

Trendyol Süper Lig ekibinden Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 4. haftasında AZ Alkmaar ile karşılaşacak. AZ Alkmaar - Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda?

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde Alkmaar'a konuk oluyor! İşte Muhtemel 11'ler...
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 1 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR - HABER

Temsilcimiz Fenerbahçe, Avrupa Kupaları'nda bu akşam sahaya çıkacak. Sarı-Lacivertli ekibin Hollanda'da AZ Alkmaar'a konuk olacağı maçın detayları ise merak ediliyor.

AZ Alkmaar - Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden Fenerbahçe bu akşam (7 Ekim) Hollanda'da mücadele edecek. AZ Stadı'nda AZ Alkmaar ile karşılaşacak Sarı-Lacivertli ekibin maçı Türkiye saati ile 23.00'te başlayacak. Maç TRT1'de canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

AZ Alkmaar - Fenerbahçe maçında hakem kim?

Fenerbahçe'nin AZ Alkmaar'a konuk olacağı maçın hakemi İskoçya Futbol Federasyonu'ndan John Beaton olacak.

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi karnesi nasıl?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Union Saint-Gilloise karşısında 2-1 üstün geldi. Sarı-Lacivertli ekip Twente ve Manchester United ile de 1-1 berabere kaldı. Çıktığı 3 maçtan 5 puan ile dönen Fenerbahçe sıralamada 14. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe'nin muhtemel ilk 11'i nasıl?

AZ Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada iki takımın sahaya şu muhtemel 11'lerle çıkması bekleniyor:

AZ Alkmaar: Owusu-Oduro, Maikuma, Dekker, Penetra, De Wit, Clasie, P. Koopmeiners; Lahdo, Mijnans, Poku, Parrott.

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Çağlar, Becao, Mert, Fred, Amrabat, Tadic, Szymanski, Maximin, En- Nesyri.

Mourinho olmayacak

Machester United karşılaşmasında kırmızı kart gören Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, AZ Alkmaar maçında kulübede olamayacak.

Fenerbahçe'de 2 eksik var

Fenerbahçe'de tedavisi devam eden Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Kahveci, AZ Alkmaar karşısında sahaya çıkamayacak. Sarı-Lacivertli ekip ile çalışmalara başlayan Cengiz Ünder'in Hollanda deplasmanı kafilesinde olması beklenmezken AZ Alkmaar'da ise Norveçli sol bek David Möller Wolfe, Fenerbahçe maçında olmayacak. Wolfe, Tottenham maçında kırmızı kart görmüştü.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...