Fenerbahçe Beko’nun hazırlık programı belli oldu
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Fenerbahçe haberleri... Basketbol Süper Ligi takımlarından Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın 2023-2024 sezonu öncesi hazırlık programı belli oldu.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Yeni sezon öncesinde ilk takım idmanını 25 Ağustos Cuma günü yapacak olan Fenerbahçe Erkek Basketbol takımı, Rodos’ta 15-16 Eylül tarihlerinde, Moskova’da ise 21-24 Eylül tarihleri arasında iki hazırlık turnuvasına katılacak.
Fenerbahçe Beko'nun karşılaşacağı rakipler
Fenerbahçe Beko'nun Rodos’ta katılacağı Nikos Galis Turnuvası’nda Maccabi Playtika, Valencia ve Panathinaikos ekipleri yer alacak.
Sarı-lacivertlilerin Moskova’da katılacağı VTB Süper Kupası’nda ise Fenerbahçe Beko’nun yanı sıra CSKA Moskova, Lokomotiv Kuban, Nizhny Novgorod, Zenit, UNICS Kazan, Beşiktaş ve MBA Moskova ekipleri bulunacak.
Fenerbahçe Beko'nun hazırlık programı kapsamında oynayacağı karşılaşmalar ise şöyle: