Fenerbahçe maçı biter bitmez Galatasaraylı futbolcudan paylaşım geldi
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Fenerbahçe’nin Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın hemen ardından, Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Noa Lang dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR - HABER
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında kritik bir puan kaybı yaşadı. Maçın bitiş düdüğünün hemen ardından, Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Noa Lang'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.
Galatasaray ile fark açıldı
Fenerbahçe, Antalyaspor deplasmanında 2-2 berabere kalarak üst üste ikinci puan kaybını yaşadı. Sarı-lacivertliler, lider Galatasaray ile arasındaki puan farkının 4’e yükselmesine engel olamadı.
Maçın öne çıkan anları

Gelecek hafta rakipleri
Antalyaspor ise evinde kritik bir puan kazanarak puanını 24’e çıkardı. Fenerbahçe bir sonraki hafta sahasında Samsunspor’u ağırlayacak, Antalyaspor ise Çaykur Rizespor deplasmanına gidecek.
Bir paylaşım da Lucas Torreira'dan
Öte yandan Galatasaray forması giyen Lucas Torreira da Fenerbahçe maçının bitmesinin ardından "Türkiye'nin en iyi kulübünün bir parçası olduğum için mutluyum." şeklinde paylaşım yaptı.