Ajansspor

Fenerbahçe maçı öncesi Onyekuru'dan sarı kırmızı paylaşım

Editör: Feride Kara

Son Güncelleme /

Adana Demirspor'un Nijeryalı oyuncusu Henry Onyekuru, Younes Belhanda ve Badou Ndiaye ile fotoğrafını sosyal medyadan paylaşırken sarı kırmızı kalpler ekledi.

Fenerbahçe maçı öncesi Onyekuru'dan sarı kırmızı paylaşım
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 37 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de 3. haftanın kapanış mücadelesinde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Adana Demirspor maç için İstanbul'a geldi. 

Sarı kırmızı kalpler

Bir dönem Galatasaray forması giyen ve bu sezon Adana Demirspor'a transfer olan Henry Onyekuru maç öncesinde takım arkadaşları Younes Belhanda ve Badou Ndiaye ile fotoğrafını sosyal medyadan yayınladı. Nijeryalı yıldız fotoğrafa sarı kırmızı kalpler eklemeyi ihmal etmedi. 

Fenerbahçe'den teklif aldım

Onyekuru Fenerbahçe'den teklif aldığını söylemişti. Ünlü oyuncu "Geçtiğimiz senelerde, 2 sene önce Fenerbahçe'den teklif aldım. Sanırım bu 2-3 senedir Galatasaray'da oynamış oyuncuları istemiyorlar gibi bir düşüncem var. Taraftarların düşüncesi farklı olabiliyor, tepki alabiliyor. Ama benim için bu futbol, bir oyun. Kimseyle herhangi bir problemim yok." ifadelerini kullandı. 


.

 
 

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...