Fenerbahçe önde götürdü son bölümde yıkıldı
Editör: Burak Alaca
Son Güncelleme /
EuroLeague'de temsilcimiz Fenerbahçe Beko deplasmanda konuk olduğu AS Monaco'ya 76-69 mağlup oldu. İşte detaylar...

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Türk Hava Yolları Euroleague'in 25. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Salle Gaston Medecin deplasmanında AS Monaco'ya konuk oldu. Karşılaşmadan galip ayrılan taraf 76-69 ile ev sahibi taraf oldu.
Monaco Fenerbahçe'yi yakaladı
Bu sonuçla temsilcimiz ligde 15 galibiyette kalırken, Fransız ekibi de 15 galibyete ulaşarak Fenerbahçe'yi yakaladı. İkili averaj ile Sarı-Lacivertliler rakibinin üzerinde yer aldı.
Monaco son çeyrekte döndü
Temsilcimiz büyük bölümünü önde götürdüğü karşılaşmada bir bölümde farkı çift haneye kadar çıkarsa da özellikle son çeyrekte rakibine karşı koyamadı.

Fenerbahçe'de en skorer Sertaç Şanlı oldu
Fenerbahçe'de; Sertaç Şanlı 12, Jonathan Motley 11, Scottie Wilbekin 11, Nick Calathes 10, Amine Noua 8 sayı üretti.
Monaco'da ise; Mike James 23, Elie Okobo 16, John Brown 15, Donatas Moteijunas 11 sayı ile oynadı.
Çeyrek Sonuçları
AS Monaco 21-25 Fenerbahçe Beko
AS Monaco 36-44 Fenerbahçe Beko
AS Monaco 55-61 Fenerbahçe Beko
AS Monaco 76-69 Fenerbahçe Beko