Ajansspor

Fenerbahçe'de Allahyar'ın ardından ikinci ayrılık! Duyurdular...

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Fenerbahçe'de Allahyar'ın Hull City transfer olmasının ardından sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Takımdan ayrılacak ikinci ismin Pelkas olduğu ileri sürüldü.

Fenerbahçe'de Allahyar'ın ardından ikinci ayrılık! Duyurdular...
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 50 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Sarı lacivertlilerde geçtiğimiz sezonun aksine bu sezon sergilediği performansla beklentilerin altınada kalan Yunan futbolcu Dimitris Pelkas ile flaş bir gelişme yaşandı.

Yunan basınında yer alan haberlere göre Allahyar Sayyadmanesh'i transfer etmek üzere olan Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Championship takımının şimdi de Fenerbahçe'nin 28 yaşındaki yıldızı Pelkas'ın peşinde olduğu ifade edildi.

Vitor Pereira döneminde yaşadığı omuz sakatlığının ardından ya yedek kalan ya da sonradan oyuna dahil olan Yunan futbolcu için Hull City'nin kiralama teklifiyle sarı lacivertli kulübün kapısını çalacağı belirtildi.

Kanarya olan sözleşmesi 2023 Haziran ayı sonunda bitecek olan Dimitris Pelkas'a Ukrayna ekibi Zorya'nın talip olduğu dış basına yansımıştı. Yıldız futbolcuya Hull City ve Zorya'nın dışında Avrupa'dan başka kulüplerin de talip olduğu biliniyor.

Fenerbahçe'nin geçen sezon başında PAOK'tan 2.2 milyon Euro'ya transfer ettiği Pelkas, ilk sezonunda 42 maçta 10 gol ve 8 asistlik peformans sergilemişti. 28 yaşındaki futbolcu bu sezon ise şu ana kadar 20 maçta sahaya çıkarken 1 gol kaydetti.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...