Fenerbahçe'de derbi öncesi yüzleri güldüren gelişme
Editör: Cüneyt Muharremoğlu
Son Güncelleme /
Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle dün idmana çıkamayan Emre Mor'un Beşiktaş derbisinde oynayıp oynamayacağı belli oldu.

- Haberin Kaynağı:
- Fenerbahçe
AJANSSPOR HABER
Milli maçların ardından sonra Beşiktaş ile karşılaşacak Fenerbahçe'de sakat futbolcular can sıkıyor. Norveç Milli Takımı aday kadrosundan akatlığı nedeniyle çıkarılan Joshua King ile Rennes maçında direğe çarparak oyundan çıkmak zorunda kalan Luan Peres'in Beşiktaş'a karşı oynaması zor gözüküyor. Ancak sarı lacivertlilere sevindirici haber dün ağrıları nedeniyle idmana çıkmayan Emre Mor'dan geldi.

Emre Mor antrenmanda
Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde Beşiktaş maçı hazırlarını sürdüren sarı lacivertlilerde Emre Mor bugün yapılan idmana katıldı. Emre Mor'un Beşiktaş derbisinde forma giymesi bekleniyor.
U19 takımıyla maç yapıldı
Teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde milli oyunculardan yoksun gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda yapılan top kapma ve pas çalışmalarıyla süren idman, U19 takımıyla yapılan antrenman maçıyla tamamlandı.

Emre Mor'un performansı
Bu sezon Karagümrük'ten Fenerbahçe'ye tarnsfer olan Emre Mor, sarı lacivertli formayla bu sezon tüm kulvarlarda 5 maça çıktı. Kasımpaşa karşılaşmasında 1 gol atan Emre Mor, Adana Demirspor karşılaşmasında da Valencia'nın düşürülmesinde kazanılan penaltıda pası veren futbolcuydu.