Fenerbahçe'de iki isim yolcu!
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın kadroda düşünmediği Kemal Ademi ve Mame Tiam'a kulüp aranıyor.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR - HABER
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de bir yandan takıma katılacak isimler üzerinde yoğun mesai harcanırken diğer yandan da gönderilecek oyuncular netleşiyor. Sarı-lacivertli kulüpte beklentilerin altında kalan Kemal Ademi ile Mame Thiam'a takım arandığı bildirildi.

Forvette Serdar Dursun'u kadroya katan Fenerbahçe, Kemal Ademi ve Thiam'ı göndermenin yollarını arıyor. Takvim'de yer alan habere göre iki oyuncuyu kiralamak için oyuncunun menajerleri ile görüşmeler yapan sarı-lacivertli yönetim, forvet transferine göre Samatta hakkındaki kararını bir kez daha gözden geçirecek.
Gerekirse Tanzanyalı futbolcunun takımda kalabileceği öğrenildi. Samatta için bu sezon zorunlu satın alma opsiyonu devreye girdi ve Fenerbahçe'nin kasasından 6 milyon euro çıktı.
28 yaşındaki Senagalli golcü Mame Thiam, geçen sezon toplam 34 karşılaşmaya çıktı ve 8 gol, 4 asistlik performans sergiledi

Fenerbahçe'nin geçen yaz transfer döneminde renklerine kattığı Kemal Ademi, beklenen performansı sergileyemedi. 25 yaşındaki forvet sezonun ikinci yarısını kiralık olarak Karagümrük’te geçirdi ancak orada da bekleneni veremedi.
2020-21 sezonunda Fenerbahçe formasıyla 30 resmi maçta görev yapan Mbwana Samatta söz konusu karşılaşmalarda rakip fileleri 6 kez havalandırırdı.
