Fenerbahçe'de Sinan Gümüş'ün lisansı çıkarıldı!
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe'de Sinan Gümüş'ün lisansı transferin son gününde çıkarıldı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR - HABER
Fenerbahçe'de Sinan Gümüş'ün lisansı transferin son gününde çıkarıldı.

Sarı lacivertli takımda kadro dışı bırakılan ve Karagümrük ile anlaşamayan Sinan Gümüş için en son Kasımpaşa devreye girmişti. Gelen son bilgilere göre Fenerbahçe'de Sinan Gümüş ve Murat Sağlam'ın lisansları transferin son gününde çıkarıldı.
27 yaşındaki futbolcunun, çalışmalarını altyapının yer aldığı Dereağzı Tesisleri'nde yapacağı belirtildi. Ali Koç, "Mayısa kadar kulüpte tutacağım'' sözlerini söylemişti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Candaş Tolga Işık'ın programında, "İyi bir teklif geldi. Ama iki misli para istedi. Bize sorun çıkartana sorun çıkartırız. Mayısa kadar kulüpte tutacağım" ifadelerini kullanmıştı.
Sinan Gümüş için hamle yapan bir diğer kulüp Fatih Karagümrük olmuştu. Fenerbahçe ile anlaşan İstanbul ekibi, Sinan Gümüş ile anlaşamamıştı.
Karagümrük başkanı Süleyman Hurma, Sinan Gümüş ile ilgili şunları söylemişti:
"Sinan Gümüş için Fenerbahçe ile anlaşmamız oldu ama Sinan'ı görüşmeye bile getiremedik."
Kariyerinde Stuttgart, Galatasaray, Genoa, Antalyaspor, Fenerbahçe takımları bulunan 27 yaşındaki kanat oyuncusu geçen sezon 8'i ilk 11, 22 maçta oynadı ve 4 gol, 1 asist yaptı.
