Fenerbahçe'den ayrıldı, İspanya Ligi'ne transfer oldu!
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Transfer haberleri. Fenerbahçe Alagöz Holding'den ayrılan ve kariyerine Avrupa'da devam edeceğini açıklayan Olcay Çakır Turgut, Perfumerias Avenida ile anlaştı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
DIŞ HABER - AJANSSPOR
Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Alagöz Holding'den ayrılan ve kariyerine Avrupa'da devam edeceğini açıklayan Olcay Çakır Turgut'un yeni takımı belli oldu.
Olcay Çakır, Perfumerias Avenida ile anlaştı
Milli oyuncu Olcay Çakır Turgut, İspanya Ligi ekiplerinden Perfumerias Avenida ile sözleşme imzaladı.
Sözleşme 2024 yılına kadar
İspanyol kulübünden yapılan açıklamaya göre, Olcay Çakır Turgut ile 2024 sezonuna kadar sözleşme imzalandığı belirtildi.

Fenerbahçe ile son olarak EuroLeague şampiyonluğuna ulaşan başarılı oyun kurucu, Kadınlar Basketbol Ligi'nde de 7 kez şampiyonluk yaşamıştı.
Öte yandan, normal sezonu 3. sırada tamamlayan Perfumerias Avenida, finale yükselmişti. İspanyol temsilcisi finalde Valencia'ya 69-81 kaybetmişti.