Ajansspor

Fenerbahçe’den genç oyuncusuna profesyonel sözleşme

Editör: Orhan Gülek

Son Güncelleme /

Fenerbahçe, 18 yaşındaki Kuzey Makedonya U19 takımında görev alan Arda Okan Kurtulan ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzalandı.

Fenerbahçe’den genç oyuncusuna profesyonel sözleşme
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 38 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe genç oyuncu Arda Okan Kurtulan ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.

 

2002 doğumlu U19 takımında forma giyen Arda Okan Kurtulmuş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Parçası olmaktan her zaman gurur duyduğum Fenerbahçe’m ile bugün 3 yıllık profesyonel sözleşme imzalamış bulunuyorum. Çocukluğumdan bu yana hayalini kurduğum bu anın tarifsiz gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Bugünlere gelmemde emeği olan başta ailem olmak üzere beni yetiştiren hocalarıma teşekkürü borç bilirim.

Bana güvenenlerin güvenini boşa çıkarmamak için her gün ilk günkü heyecanla çalışacağım. Çünkü biliyorum; çubukluyla yapılanlar sonsuzlukta yankılanır!” ifadelerini kullandı.

19 yaşındaki genç oyuncu santrafor bölgesinde görev yapıyor. Bu sezon 6 maçta forma giyen Arda Okan Kurtulan 2 gol 3 asistlik performans sergiledi.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...