Fenerbahçe'den Portekiz Ligi'ne transfer oldu!
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Transfer haberleri... Fenerbahçe ile yollarını ayıran genç stoper Gürkan Başkan, Portekiz Ligi takımlarından Famalicao ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

- Haberin Kaynağı:
- DHA
AJANSSPOR-HABER
Portekiz Ligi ekiplerinden Famalicao, Fenerbahçe'den stoper oyuncusu Gürkan Başkan'ı Transfer ettiğini açıkladı. 19 yaşındaki futbolcu yeni kulübü ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninin ardından yeni takımının formasıyla poz veren Gürkan Başkan’ı Fenerbahçe'nin geri alma opsiyonu bulunuyor.
Gürkan Başkan, "11 yaşımda Fenerbahçe'ye geldiğimde çok mutluydum. O yaşımdan itibaren her yaş grubunda forma giyip, çeşitli yaş gruplarında kaptanlık yaptım. A takımda da forma şansı bulup bunu taçlandırmayı çok isterdim. Fenerbahçe Spor Kulübü'nden ayrılmış bulunmaktayım. Bu süreçte Fenerbahçe Spor Kulübü yanımda olduğu için çok teşekkür ederim" dedi.
Kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini söyleyen genç stoper, "Bu yıl Portekiz'e gidiyorum. Elime gelen fırsatı güzel bir şekilde değerlendirip, kariyerime Avrupa'da devam etmek istiyorum. 14 yaşından itibaren bütün yaş gruplarında Türk Milli Takımı formasını giydim. Oynadığım yaş gruplarında kaptanlık yaptım. Hedefim Türkiye A Milli Takımı'nda forma giymek” ifadelerini kullandı.
