Ajansspor

Fenerbahçeli Nejat İşler'den tartışılacak Galatasaray eleştirisi: "Sapla samanı karıştırmayın!"

Editör: Feride Kara

Son Güncelleme /

Galatasaray'da Burak Elmas yönetiminin ibra olmaması ile ilgili bir tweet atan Fenerbahçe taraftarı olan Nejat İşler "Sapla samanı karıştırmayın" dedi.

Fenerbahçeli Nejat İşler'den tartışılacak Galatasaray eleştirisi: "Sapla samanı karıştırmayın!"
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 47 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Galatasaray Spor Kulübü 2021 yılı olağan genel kurulunda 6 aylık Burak Elmas başkanlığındaki yönetim kurulunun faaliyetleri idari yönden ibra edilmezken, mali yönden ibra edildi. Galatasaray 30 günlük bir süreç sonucunda seçime gidecek.

Fenerbahçeliliği ile bilinen oyuncu Nejat İşler Galatasaray'da Burak Elmas yönetiminin ibra olmaması hakkında bir tweet attı. İşler "6 ay önce birini başkan yapıp, 6 ay sonra göndermeye demokrasi değil, kaos denir. Fenerbahçeliler görev almayı da görev bırakmayı da bilirler ve Fenerbahçe başkanları kravatlı değil atkılıdır. Sapla samanı karıştırmayın." dedi.

Öte yandan Başkan Burak Elmas'ın ibra edilmemesinin ardından en geç 30 gün içinde seçime gidecek olan Sarı kırmızılı takımda Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Metin Öztürk, seçimde aday olacağını açıkladı. Bilindiği üzere, Metin Öztürk genel kurul öncesi yaptığı açıklama ile başkan Burak Elmas ve yönetimini ibra etmeyeceğini söylemişti.  Öztürk, "Galatasaray tarihinin en kötü yönetimi mali ve idari olarak ibra etmeyeceğim" ifadelerini kullanmıştı.


 

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...