Fenerbahçe'nin tek golünü atan Miha Zajc, şansızlıktan dert yandı
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Sivasspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de tek golü atan Miha Zajc, maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR - HABER
Süper Lig’in 23. haftasında ligin en zorlu deplasmanlarından birisi olan Sivasspor’a konuk oldu. Karşılaşmanın 18. dakikasında Miha Zajc’ın golüyle 1-0 öne geçen Fenerbahçe’ye, Pedro Henrique, 74. dakikada frikikten attığı muazzam golle karşılık verdi. Mücadele, iki takımın karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi.
Kaşılaşma sonrası Fenerbahçe'de tek golü atan Miha Zajc, maç sonu değerlendirmelerde bulundu

Zajc "Bizler açısından zor bir maç olduğunu söyleyebilirim. İlk yarı yaratmış olduğumuz şanslar vardı. Atmış olduğumuz golün dışında 1 veya 2 gol daha atabilirdik. 2. yarı en iyi performansımı ortaya koyduğumuzu düşünmüyorum ama yine de mücadele etmeye devam ettik. Maçın sonlarına doğru yarattığımız şanslar vardı galibiyeti getirebilmek adına ama bunları gerçekleştiremedik ve maç 1-1 berabere bitti. Elbette bu sonuçtan mutlu değiliz ve daha iyi odaklanmalı, en iyimizi göstermek adına savaşmaya devam etmeliyiz." dedi.
Sloven futbolcu Miha Zajc, bu sezon sarı lacivertli formayla 18 maça çıktı ve 4 gol atarak 5 puana direk katkı sağladı.
