Ajansspor

Fenerbahçe'nin yeni başkanı belli oldu!

Editör: Arif Can Yıldız

Son Güncelleme /

Fenerbahçe Camiası, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda yeni başkanını seçti. Mevcut Başkan Ali Y. Koç'un karşısına aday olarak çıkan Sadettin Saran, yapılan oylama sonucunda kongre üyelerinin çoğunluk oylarının sahibi oldu ve resmi olmayan sonuçlara göre 257 oy farkla Fenerbahçe Spor Kulübü'nün yeni başkanı seçildi.

Fenerbahçe'nin yeni başkanı belli oldu!
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 2 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyeleri, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda yeni başkanlarını seçmek için oylarını kullandı.

Saat 10'da başlayan oy verme işlemi 17'de sona erdi ve oy sayma işlemine geçildi. Oy sayma işleminin ardından kongre üyelerinin çoğunluk oylarının sahibi olan Sadettin Saran, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 38. Başkanı seçildi.

Sonuçlar yarın kesinleşecek

49 bin 268 kongre üyesinin oy verme hakkı bulunduğu seçimde 24 bin 732 kongre üyesi Fenerbahçe Stadyumu'nda gerçekleşen seçimde sandıklara giderek oyunu kullandı. Sadettin Saran, resmi olmayan sonuçlara göre 257 oy farkla Fenerbahçe Spor Kulübün'nün yeni başkanı seçildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, resmi sonuçların tüzün gereği yarın 17'den sonra kesinleşeceğini açıkladı.

Resmi olmayan sonuçlar ise şu şekilde:

Ali Koç: 12068

Sadettin Saran: 12325

Boş oy: 135

İşte Fenerbahçe Spor Kulübün'nün 38. Başkanı seçilen Sadettin Saran'ın yönetim kurulu listesi:

Adem Köz, Orhan Demirel, Taner Sönmezer, Ahmet Murat Emanetoğlu, İlker Alkun, Burçin Gözlüklü, Ali Gürbüz, Ertan Torunoğulları, Murat Salar, Ufuk Şansal, Olcay Doğan, Cem Ciritçi, Erdem Sezer, Ozan Vural, Ertuğrul Eren Ergen, İlyas Yılmaz, Orhan Orakçıoğlu, Gökhan Taşkaya, İlker Arslan, Zeynep Yalım Uzun, Serhan Yılmaz.

Sadettin Saran'ın birinci projesi şampiyonluk

Birinci projesinin şampiyonluk olduğunu belirten Sadettin Saran'ın seçim kampanyasında öne çıkan vaatleri arasında şunlar yer aldı:

Sadettin Saran'dan ilk sözler: "Bizim en önemli görevimiz birlik olmak!"

Başkan seçilmesinin ardından konuşan Sadettin Saran, "Seçimlerin sonucu gösteriyor ki. Birlik olmak bizim en önemli görevimiz. Dün de söyledim. Şampiyonluğa kadar kutlama yok. Sayın Ali Koç 7 senedir başkanlık görevi yapıyor. Bu bir bayrak teslimi. İstiyorum ki Fenerbahçe'nin tüm başkanları koşulsuz birlik ve beraberlik içinde olsun. Bu çok önemli, son derece samimiyim. İnşallah Ali Bey ile dostluğumuz daha da güçlenir. Biz her zaman beraberlik istedik. İnşallah kupayı 3 başkan birlikte kaldırırız. Bu birlikte beraberlik olursa rakipler düşünsün. İnşallah bu birlikte beraberlik olur" dedi.

Sadettin Saran'dan ilk sözler: "Bizim en önemli görevimiz birlik olmak!"
Sadettin Saran'dan ilk sözler: "Bizim en önemli görevimiz birlik olmak!"

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...