Fenerbahçe'ye darbe üstüne darbe: Altay ameliyat olacak
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Son dakika spor haberleri... Fenerbahçe'den Konya maçında sakatlanan Altay Bayındır, Enner Valencia ve Luiz Gustavo hakkında açıklama geldi.

- Haberin Kaynağı:
AJANSSPOR - HABER
Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda Konyaspor’a 2-1 mağlup olan Fenerbahçe’de kaleci Altay Bayındır, Luiz Gustavo ve Enner Valencia sakatlıkları nedeniyle mücadeleyi tamamlayamamıştı.

Sarı - lacivertli kulüpten bu 3 oyuncunun durumu hakkında bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Altay Bayındır’ın durumuyla ilgili olarak ''Altay Bayındır’ın omzunda kırık tespit edilmemiş olmasına rağmen Acromioclavikuler seperasyon gözlemlenmiştir. Oyuncumuzun operasyon geçirmesine karar verilmiş tedavisine başlanmıştır'' denildi.
Tecrübeli oyuncu Luiz Gustavo’nun durumuna ilişkinse, ''Luiz Gustavo’nun sol biceps grade 1-2 arası yaralanma teşhis edilip tedavisine başlanmıştır'' ifadeleri kullanıldı.

Enner Valencia hakkındaysa ''Enner Valencia’nın sol ayak bileğinde bağ yaralanması tespiti yapılmış, konservatif tedavi uygulanması uygun görülmüştür'' bilgilendirmesi geçildi.
