Fenerbahçe'ye iki ödül birden
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Fenerbahçe'de Muriç ve Eda Erdem Dündar'a ödül! Okan Üniversitesi, yılın futbolcusu olarak Vedat Muriç'i, yılın sporcusu olarak ise Eda Erdem Dündar'ı seçti.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Fenerbahçe'ye iki ödül birden
Okan Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen “Okan Üniversitesi 2019 Spor Ödülleri”düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Fenerbahçe'den iki sporcu ödüle layık görüldü. “Yılın Futbolcusu” ödülü Vedat Muriqi’ye, “Yılın Sporcusu” ödülü de Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı kaptanı Eda Erdem Dündar’a verildi.
Ödül törenine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Simla Türker Bayazıt, Futbol A Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı, Futbol A Takımı golcüsü Vedat Muriqi, Fenerbahçe Opet ve A Milli Kadın Voleybol Takımı kaptanı Eda Erdem Dündar ile spor dünyasından çok sayıda isim katıldı.
Ödül töreni çekilen toplu fotoğrafla sona erdi.