Ajansspor

FIFA’dan Erol Ersoy ve Orhan Erdemir’e görev

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

FIFA’dan Erol Ersoy ve Orhan Erdemir’e görev... 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri D Grubu’nda oynanacak Kazakistan-Fransa mücadelesinde hakem gözlemcisi olarak Orhan Erdemir görev alacak. Gürcistan-İspanya maçında ise UEFA Gözlemcisi Erol Ersoy, hakem gözlemcisi olarak görev alacak.

FIFA’dan Erol Ersoy ve Orhan Erdemir’e görev
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 32 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri B Grubu’nda oynanacak Gürcistan-İspanya maçında UEFA Gözlemcisi Erol Ersoy, hakem gözlemcisi olarak görev alacak.

UEFA Gözlemcisi Erol Ersoy, Gürcistan ile İspanya takımları arasında 28 Mart Pazar günü oynanacak 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri B Grubu maçında hakem gözlemcisi olarak görev yapacak.
Gürcistan’ın Tiflis şehrindeki Boris Paichadze Dinamo Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma TSİ 19.00’da başlayacak.

FIFA’dan Orhan Erdemir’e görev

UEFA Gözlemcisi Orhan Erdemir ise, Kazakistan ile Fransa takımları arasında 28 Mart Pazar günü oynanacak 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri D Grubu maçında hakem gözlemcisi olarak görev yapacak.
Kazakistan’ın Nur-Sultan şehrindeki Astana Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma TSİ 16.00’da başlayacak.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...