Ajansspor

Final etabı yarışları, Sapanca'da başladı

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Türkiye Gençler Kürek Şampiyonası'nın final etabı yarışları Sakarya'nın Sapanca ilçesinde başladı.

Final etabı yarışları, Sapanca'da başladı
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 32 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Final etabı yarışları, Sapanca'da başladı
Final etabı yarışları, Sapanca'da başladı

Final etabı yarışları, Sapanca'da başladı

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından Sapanca Gölü'ndeki Kırkpınar parkurunda düzenlenen yarışlarda, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Çukurova Üniversitesi, Rize Gençlik Spor, Fethiye Belediyespor, Sakarya Gençlik Merkezi, Şişecam Çayırova, Adana Gençlik Spor, Türk Balıkadamlar, Gökkuşağı, Tuzla Belediyesi, Hereke Nuh ÇimentoKürek, Sinop Karadeniz Yelken, İznikspor ve Anadoluhisarı takımları mücadele ediyor. 

Genç ve yıldız kızlar, genç ve yıldız erkekler, deniz küreği erkekler ve kadınlar, küçük kızlar ve erkekler ile master erkekler kategorisinde mücadele eden sporcular, 2 bin metrede yarışıyor.

Eleme ve yarı final yarışlarının geride kaldığı şampiyonanın final etabı, yarın ve pazar günü gerçekleştirilecek final müsabakalarıyla sona erecek.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...