Gabriel Margarit: "Süper Lig'de tutmak için her şeyi yapacağız"
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Yeni Malatyaspor’da yardımcı antrenör Gabriel Margarit, Göztepe maçı ardından konuştu. “Hep beraber her şeyi deneyeceğiz Süper Lig'de tutmak için her şeyi yapacağız” dedi.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica’nın maç sonunda yayıncı kuruluşa açıklama yaptıktan sonra rahatsızlanması üzerine basın toplantısına çıkan yardımcı antrenör Gabriel Margarit, Göztepe karşılaşmasını değerlendirdi.

Kendileri için çok önemli olan 3 puanı kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade eden Margatir, “İlk 15 dakikada 1-0'ı da yakalamıştık. Bir penaltı oldu, o penaltıdan sonra takımda bir anda özgüven eksikliği ortaya çıktı. Bu maçla beraber bazı yeni oyuncularımız aramıza katılmıştı. Bir iki antrenmanla beraber onları takıma adapte etmek tabii ki kolay değil. İlk 11'e aldık çünkü yeni bir kana ihtiyaç olduğunu düşündük, onlarla başladık bu oyuna. Önümüzdeki günlerde yeni oyuncularda gelecek. Hep beraber her şeyi deneceğiz bu ligde, Süper Lig'de tutmak için her şeyi yapacağız. Sumudica için de onun adına özür diliyorum kendisi gelemedi, kendisi çok kötü şuanda kulüp doktorumuzla beraber içeride” ifadelerine yer verdi.
Takıma yeni katılan oyuncularla birlikte ligde kalmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını da belirten Margarit, “Şimdi önümüzde 3 gün sonra oynayacağımız Gaziantep maçı var. Orada elimizden geleni yaparak 3 puanı almak için mücadele edeceğiz. Bugün takıma yeni katılan ve ilk 11 de müsabakaya başlayan oyuncularım da ellerinden geleni yaptılar iyi bir mücadele verdiler. Yeni geleceklerle birlikte de çok yakında daha iyi olacağız” şeklinde konuştu.