Galatasaray, Barış Alper için dev teklifi düşünmeden reddetti!
Editör: Burak Alaca
Son Güncelleme /
Galatasaray, yaz aylarında adı büyük kulüplerle adı anılan milli yıldızı Barış Alper Yılmaz'a gelen ciddi bir transfer teklifini reddetti. İşte detaylar...

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Trendyol Süper Lig'de son iki yılın şampiyonu Galatasaray'da yaz ayında transferin gözde ismi başarılı kanat oyuncusu Barış Alper Yılmaz oldu.
Galatasaray 25 milyon Euro'yu reddetti
Yağız Sabuncuoğlu'na konuşan Barış Alper Yılmaz'ın Temsilcisi Tuncay Maldan; "Transferin son günü Nottingham Forest, Barış Alper için 25 milyon €’luk bir teklif yaptı. Galatasaray bu teklifi reddetti. Transfer dönemi boyunca da İngiltere, Almanya, İtalya ve Fransa'dan da resmi teklifler aldık. Galatasaray, Barış'ı göndermek istemediklerini söyledi, biz de görüşmeleri ilerletmedik. Barış Alper'in Avrupa hayali devam ediyor ancak şu an için sadece Galatasaray'ın başarısına odaklandı." ifadelerini kullandı.
Hollanda maçında Avrupa'nın dikkatini çekti
EURO 2024'te milli takımımızın forması ile önemli performanslar sergileyen 24 yaşındaki kanat oyuncusu, özellikle çeyrek finalde oynanan Hollanda maçında sergilediği futbol ile dikkatleri üzerine çekti.

Dünya yıldızı stoperden Barış Alper'e övgü!
Hollanda Milli Takımı'nın Liverpool forması giyen dünya yıldızı stoperi Virgil van Dijk maç sonunda Barış Alper Yılmaz'ı "Barış Alper Yılmaz sürekli koşuyor. Hiç durmuyor. Her savunmacı için çok zordur. Bizi çok zorladı gerçekten" cümleleri ile övmüştü.
Galatasaray forması ile 114 maça çıktı
2021'den bu yana sarı kırmızılı formayı başarı ile terleten 1.86'lık kenar oyuncusu 13 gol atarken, 14 defa da takım arkadaşlarına son pası attı.
1. Lig ekibinde parladı, Galatasaray kaptı
2020-2021 sezonunda TFF 1.Lig ekibi Ankara Keçiörengücü forması ile parlayan Barış Alper; 36 maçta 8 gol, 5 asistlik performansı ile yıldızlaştı ve Galatasaray'ın radarına girdi.
