Ajansspor

Galatasaray, bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde ilk kez kazandı

Editör: Ali Bozkurt

Son Güncelleme /

Galatasaray, Liverpool maçıyla UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon 2. maçında ilk galibiyetini aldı.

Galatasaray, bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde ilk kez kazandı
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 37 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 2. haftasında Galatasaray, RAMS Park’ta İngiliz takımı Liverpool ile karşılaştı. Mücadeleyi 1-0 kazanan sarı-kırmızılılar, bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde 2. maçında ilk galibiyetini elde etti.


Aslan ilk maçında deplasmanda Alman temsilcisi Eintracht Frankfurt’a 5-1 kaybetmişti. Cimbom, Devler Ligi’nin 3. haftasında 22 Ekim’de Norveç ekibi Bodo/Glimt’i konuk edecek.


Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde evinde 8 maç sonra galip

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 2. haftasında Galatasaray, İngiliz takımı Liverpool’u ağırladı. Sarı-kırmızlılar, sahadan 1-0’lık skorla galip ayrılırken, Şampiyonlar Ligi’nde evindeki kötü seriyi de bitirdi. Devler Ligi’nde RAMS Park’ta son olarak 28 Kasım 2018 tarihinde Rus ekibi Lokomotiv Moskova’yı 2-0’lık skorla mağlup eden Aslan, daha sonraki 8 maçta 4 beraberlik, 4 mağlubiyet almıştı.


Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...